post

Претприемнички пат кон успехот преку цик-цак принцип

За секој претприемач е важно да го дефинира патот кој треба да го помине за да стигне до посакуваниот успех. Но, ова е тешка задача, особено поради фактот што тој пат не е една едноставна права линија која ја поврзува сегашната ситуација со онаа посакуваната (успехот).

Ова е едно видео во кое се презентирани основите при дефинирање на тој пат преку цик-цак принцип од книгата на Rich Christiansen.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*