chat

5 Работи кои би сакал да ги знам пред започнување на бизнис

Одлична презентација која ќе ви помогне да избегнете некои грешки кои се чести при започнување на бизнис.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*