gallery

52 алатки/идеи/препораки за да иновирате како стартап

Малите ги копираат големите, големите ги корпираат малите. Одлични совети, односно идеи за било која компанија да може да иновира како стартап
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*