post

[Презентација] Заштедете 10 часа и повеќе од една работна недела

Минатата недела објавивме наслов за тоа како да заштедите 10 часа и повеќе од една работна недела. Во тој наслов се опишане 6 подрачја во кои преку подобрувања можете драстично да го зголемите вашето време, најмалку 10 часа во текот на една работна недела.

Еве ја презентацијата на првите слајдови од скоро 100 во целата презентација како дел од премиум претприемач.

Следува и видео материјалот за оваа презентација, а пристап до целата презентација можете да обезбедите тука.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*