post

3 Темели како основа на одржлив бизнис

Пред неколку денови ги групирав факторите (ги имам над илјада) кои влијаат на градење на одржлив бизнис кои ќе бидат дел од премиум претприемач 2.0 и работев на график кој ќе ги поврзе тие фактори со значењето на одржлив бизнис во мојата канцеларија. Гледајќи го графикот на таблата едноставно ми дојде идеја да направам кратка видео презентација на истиот.

Бидејќи имам купено различна опрема за оваа намена уште пред две години, а сеуште ваков вид на материјали не сум подготвил за претприемач се одлучив да направам тест. Кога го прегледав тест видеото ми беше јасно дека може да се објави бидејќи содржи корисни информации. Па така, беа потребни помалку од 5 минути за снимање и уште 10 минути за едитирање и аплоад на YouTube и сега сме тука каде што сме.

Еве ги трите основни темели за одржлив бизнис.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*