post

Ако размислуваш за започнување на бизнис гледај го ова видео

Постојат многу совети за претприемачите, добри, просечни па можеби и лоши. И тука на претприемач може да најдеш огромен број на совети.

Понекогаш само еден совет може да ја направи разликата. А тоа е преземи акција, започни и не запирај се додека не успееш.

Токму тоа е советот што во Donny Deutsch show, CEO на Skechers, Robert Greenberg го дава во ова едноминутно видео.

А сетете се на најважните фактори кои еден претприемач го прават да биде успешен претприемач. Првиот и најважниот е токму преземање на акција.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*