quote

Ако не можете да ги објасните вашите идеи, тогаш сте во неволја

Aко не можете да објасните нешто на шест годишно дете, тогаш ни вие не го разбирате тоа.

~ Albert Einstein

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*