quote

Дигитален дарвинизам

Секој бизнис е жртва на дигитален дарвинизам, еволуција на однесувањето на потрошувачите кога општеството и технологијата еволуираат побргу отколку што сме способни да ги искористиме. Дигитален дарвинизам не дискриминира. Секој бизнис е под закана.

~ Brian Solis

The End of Business as Usual

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*