quote

Приоритизација: работи кои навистина значат за вас

Работите кои значат најмногу никогаш не смеат да бидат на милост и немилост на работите кои имаат најмало значење.

~ Johann Wolfgang von Goethe

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*