quote

Томас Џеферсон за иднината

Ги сакам соништата за иднината повеќе отколку историјата на минатото.

~ Томас Џеферсон, поранешен претседател на САД

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*