post

Добредојдовте на блог на pretpriemac.com!

Добредојдовте на блогот на pretpriemac.com. Тука ќе може да читате блогови и да давате Ваши коментари.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Comments

 1. Aleksandar says

  Zdravo, pred nekolku nedeli pocnav po aktivno da go sledam sajtot i bidejki ne sum go razgledal celosno ne znam dali ovie temi ste gi obrabotile no eve nekolku topici koi mislam se vitalni za sekoj pretpriemac da gi znae: product life cycle theory, SWOT analysis, PEST analysis. Blagodaram

  • Д-р Драган Шутевски says

   Здраво Александар,

   Благодарам за предлози. SWOT анализата во голем дел е опфатена пребарај и ќе дојдеш до различни написи за SWOT анализа. За PEST не се сеќавам но мислам дека во некој дел преку околина и окружување беа споменати. Во секој случај може да се опфатат.

Speak Your Mind

*