post

Епизода #19: Апликации без кои не можам

Оваа е деветнаесета епизода на “претприемачки пат” и е последна епизода за оваа година. Темата се однесува на апликации кои едноставно ми го сменија животот пред компјутер. Нормално важна тема бидејќи се повеќе време поминуваме токму пред овој уред како дел од нормална секојдневна работа.

Претприемачки пат

Како што веќе напишав во најавата, ќе стане збор за 10 апликации кои се на листата на апликации кои секојдневно на некој начин ги користам и кои ми овозможуваат поголема продуктивност и полесно изведување на различни работни задачи со помош на истите.

Да не должам многу преминете на слушање.

Кликни за слушање

Најава за онаа што следува

Следниот подкаст ќе биде на тема „промена на вашиот претприемачки мајндсет”, Доколку имате прашања за оваа тема, можете да оставите гласовна порака на подкаст прашања или да напишете прашање преку контакт формата.

Транскрипт од оваа епизода

За оваа епизода нема да изработувам транскрипт, туку едноставно еден мајндмап кој ќе ви помогне во полесно следење на самата епизода во однос на онаа што го зборувам. Можете да го симнете мајндмапот на оваа епизода тука.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*