post

Идеи кои можете да ги искористите од Јуни 2012

Половина од оваа 2012 година е веќе зад нас. Веќе размислуваме за одмори, опуштање, годишен одмор, море, плажа… Како и секоја прва недела од месецот време е за серијалот од месечни идеи кои можете да ги искористите од претходниот месец, во овој случај јуни 2012.

Овој пост претставува збир на најчитаните наслови кои како идеи можете да ги искористите за развој или подобрување на вашиот бизнис.

Овие наслови, на крајот на годината по уште една анализа на популарноста ќе влезат на страната Започни тука.

Во јуни 2012 на претприемач беа објавени 38 наслови во кои немаше одредена доминантна тема која би ја издвоиле. Како и да е, тука се извлечени 10 наслови од тие 38 кои се најчитаните и доколку сте ги пропуштиле можеби ќе ви се најдат во вашите напори за развој на бизнисот.

Да видиме што е она најактуелното што можеш да го искористиш за твојот бизнис од Јуни 2012 година.

Започнување на бизнис

Претприемач

Маркетинг

Менаџмент/Продуктивност

Продажба

Технологија

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*