post

Идеи кои можете да ги искористите од Мај 2012

Навлеговме во месецот кога сите наши мисли се насочени на опуштање, годишен одмор, море, плажа… Како и секој почеток на месец време е за серијалот од месечни идеи кои можете да ги искористите од претходниот месец, во овој случај мај 2012. Овој пост претставува збир на најчитаните наслови кои како идеи можете да ги искористите за развој на вашиот бизнис.

Овие наслови, на крајот на годината по уште една анализа на популарноста ќе влезат на страната Започни тука.

Во мај 2012 на претприемач беа објавени 40 наслови во кои доминираа темите од менаџментот и анализите за функционирање на транснационалните компании. Во секој случај тука се 12 идеи кои на некој начин би можеле на вас како претприемач да ви помогнат во развојот на бизнисот.

Да видиме што е она најактуелното што можеш да го искористиш за твојот бизнис од Мај 2012 година.

Започнување на бизнис

Менаџмент

Маркетинг

Претприемач

Продажба

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*