post

[Инспиративно] Говор на Neil Gaiman

Како да бидете креативни и успешни? Оваа комбинација ги одликува повеќето претприемачи.

Затоа погледајте го оваа инспиративно виде од говорот на Neil Gaiman.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*