aside

Купувачот како CEO

Купувачот како CEO Купувач како CEO – Како да профитирате од моќта на купувачите од Chuck Wall

Книгата е навистина нешто што ќе ги подготви компаниите за иднината која станува се поенеизвесна, особено поради фактот на оваа промена на сопственоста на моќта каде купувачите стануваат се помоќни за сите видови на компании.

Книгата базира на голем број на истражувања и фокус групи и затоа преовладува со доста случаи и примери од вистинскиот свет. Авторот ги користи овие случаи и примери за да ги објасни сите 9 видови на моќ кои што денес купувачите ги поседуваат. Книгата е корисна за сите претприемачи и вреди да се потроши дел од времето на читање, но и на имплементирање од наученото.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*