status

Нека ни е честит голем ден “Илинден”

Нека ни е честит голем ден “Илинден”

Тимот на претприемач ви го честита овој наш голем празник.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*