status

Редизајн на претприемач за 2013 година

Редизајн на претприемач за 2013 година

Во моментов и следните неколку денови на претприемач ќе се изведуваат работи заради целосно воспоставување на функционалноста на новиот дизајн. Може да има некои проблеми во текот на оваа недела, затоа се извинуваме доколку имате некои проблеми при следење на сајтов.

Во секој случај, новата верзија на претприемач ќе обезбеди поголема разноликост на содржината која ќе ја објавуваме. Се надеваме дека ќе ви се допадне.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*