post

Нови екниги на претприемач

Ја цениме вашата помош за што ќе одвоите неколку секунди за одговор на оваа едноставно прашање.

Анкетата е веќе затворена.

За да ги добиете во следниот период е-книгите, регистрирајте се за неделни билтени на претприемач.