post

Одлична реклама за Dodge Dart

Неверојатно добра реклама која едноставно ме поттикна да пребарувам и дознаам нешто повеќе за автомобилот, односно производот или вредноста презентирана во овие 90-тина секунди. Знаете дека ретко споделувам реклами тука, но на оваа навистина не можев да одолеам, едноставно ме импресионира.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*