chat

7 Начини драматично да ја подобрите вашата кариера

Одлична кратка презентација од еден од авторите на книгата Smart Customers, Stupid Companies. Посебно последното: ” Не ја базирајте вашата кариера на компанија која не го променила сопствениот бизнис модел уште од времето на иновирање на телефонот”.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*