gallery

Писменост за 21-виот век

Дали традиционалното учење за пишување и читање денес е доволно? Многу работи се променија, што пак бара и големи промени во секторот на образование. Погледнете ја оваа интересна презентација која дава одоговор на оваа прашање.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*