gallery

Со претприемачко општество до поголема вработливост

Еве една презентација за претприемачко општество која беше дел од советувањето одржано во МАНУ на тема “како до поголема вработеност на студентите и дипломците” на кое навистина се презентираа доста корисни идеи и предлози.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*