gallery

Уметноста на иновација

Презентација на Guy Kawasaki за уметноста на иновација од која може да се извлечат добри идеи.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*