post

[Презентација] Креирање на претприемачко знаење

Презентација од предавање одржано во амфитеатарот на Машински Факултет пред повеќе од 200 наставници по предметот иновации и претприемништво при промоција на книгата Иновации и Претприемништво.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*