post

Што претставува успех за претприемачи?

Прашањето кое многу пати го потенцирам тука на претприемач. А, еве резултати од едно истражување за тоа како претприемачите го дефинираат успехот и преку што.

Постот во целост можете да го прочитате на блогот на Infusionsoft.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*