image

Apple email маркетинг реклама за MacBook Air

За викенд добив email порака од Apple. Забележете ја само едноставноста, јаснотијата и пораката која компанијата ја праќа преку оваа маркетинг средство. Што кажуваат другите, а не Apple за главните карактеристики на производот!
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*