post

[Видео] 4 Нивоа на технологијата

Сведоци сме на многу технолошки иновации во минатото. Што ли само можеме да очекуваме во иднината? се повеќе и повеќе нови технологии ни стануваат достапни. Но, онаа што е важно за вас како еден претприемач е како треба да ја гледате технологијата и кога да го проектирате времето за иновација во вашиот бизнис.

Оваа е одлична TED презентација во која Chris Anderson зборува за 4 нивоа кои технологијата треба да ги помине за да стане навистина потребна. Вреди да потрошите неколку минути додека го пиете вашето кафе, ќе научите многу работи.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*