post

[Видео] Инспиративно – Успех по многу неуспеси

Едно инспиративно видео во кое може да се најдат повеќето претприемачи со еден од најголемите кошаркашкки легенди – Michael Jordan.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*