post

[Видео] Лансирање на бизнисот

Пред неколку недели напишав еден наслов за клучни фактори при определување на времето за лансирање на еден нов бизнис. Во тој текст опфатив 4 клучни услови кои се важни и треба да бидат исполнети пред започнување на самиот бизнис. Тие услови се:

  • Да постои вистинска вредност за купувачите.
  • Да биде подготвен бизнис екосистемот.
  • Системите и процесите во бизнисот да бидат дизајнирани.
  • Да биде реализиран процесот на развој на купувачи.

Со видео презентацијата подолу сакам да презентирам едно дообјаснување на тие услови.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*