post

[Видео] Моќта на мрежите

Дали треба да се коментира моќта на мрежите, особено во еден комплексен свет во кој живееме?

Интересно видео на оваа тема.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*