post

Видео: Things апликација за iPad

iPad

iPad


Пред извесен период започнавме со презентирање на корисни апликации за iPad кои можат да се користат од страна на претприемачите. Досега ги поминавме следниве категории:

Следуваат уште постови за категории како социјални медиуми, книги, манипулација со податоци и за читање.

Со овој пост би започнал и со ветените видео материјали за секоја од апликациите. Првото видео е за најмоќната апликација за продуктивност – Things.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Comments

  1. Vlatko Bazar says

    Mnogu interesno i edukativno nakratko moze da se kaze super za onoj koj saka da se nadgraduva i da uspeva vo svojata rabota.
    pozdrav Vlatko Bazar

  2. Sutevski says

    Благодарам Влатко. Токму тоа и ни е целта да обезбедиме едукативни содржини. Поздрав и се најдобро.

Speak Your Mind

*