video

Интересни размислувања за начинот на изведување на работата

Интересни размислувања, но и факти за начинот на изведување на работата, постигнувањата, продуктивноста… Вредат 10 минути од вашето време.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*