video

Со KAIZEN до Lean и преку Lean до Зелен бизнис

Одлично три минутно видео во кое Masaaki Imai, основачот на Kaizen Institute и автор на Kaizen книги, објаснува како Kaizen води кон Lean и Lean води кон зелен бизнис.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*