video

KAIZEN промени за постигнување на крупни цели

Причина за непостигнување на она што сакате да го постигнете и особено доколку постигнувањето е нешто големо и нешто неостварливо одеднаш, туку бара повеќе чекори, повеќе труд и работа е обид да се постигне одеднаш, обид да се постават нереални активности и нереален план без разлика на вашиот личен и бизнис капацитет и потенцијал. Во оваа видео зборувам за 4 совети кои ќе ви помогнат да работите на постојано доближување до целта и тоа преку KAIZEN филозофија на промени.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*