video

Кога процесите ја намалуваат креативноста и продуктивноста

Знаеме дека процесите понекогаш ја намалуваат креативноста, но зошто истовремено понекогаш ја намалуваат и креативноста? Во оваа видео зборувам за три причини.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*