video

Најпотребно за секој стартап бизнис

Што е она што е најпотребно за секој стартап бизнис? Многумина сметаат пари. Но, сепак не е така.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*