video

Не бидете рамнодушни… Помогнете…

Времето во кое што живееме не прави да бидеме целосно рамнодушни на онаа што се случува околу нас. А многумина имаат потреба од нашата помош.

Едноставно повеќе сме заинтересирани за тоа што правиме ние и што треба да направиме од проблемот на некој кој го среќаваме на нашиот пат.

Една помош на некој друг, непознат, не прави добри луѓе, но и ни обезбедува подобро чувство.

A, aгендата, задачите и целите нема да останат нереализирани доколку за пет минути застанеме и пружиме помош на оној на кој навистина му е потребна.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*