video

Обидување и грешки според Tim Harford

Одлична TED презентација каде Tim Harford го покажува клучот на успехот, а тоа е да се обидете, да греите и секако да научите. Ако се обидувате и ќе успеете. Без обидување нема успех.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*