video

Од каде претприемачите добиваат пари?

Секое започнување има потреба од пари. Без разлика за каков вид на бизнис станува збор парите за започнување ќе бидат голема потреба. Погледнете го оваа видео во кое се презентирани начините на кои најчесто младите претприемачи доаѓаат до пари за да ја финансираат нивната идеја или бизнис план
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*