video

Разорна иновација

Како што најавив, иновации се главната тема на претприемач за оваа година. Има ли подобар начин да ја отвориме темава од оваа видео за разорна иновација.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*