video

Успешен претприемач

Кои се фактори еден претприемач го прават успешен претприема? Не се потребни сите, понекогаш само неколкуте прави ја прават вистинската разлика.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*