video

Видови на купувачи

Постојат повеќе видови на купувачи кои ќе имаат влијание на одлуката за купување. Кои се тие?
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*