video

Зголемување на креативноста со Evernote и IdeaPaint

Навистина ми се допаѓа идејата за користење на физички ѕид за споделување на идеи и соработка на различни проекти. Се чини дека комбинацијата на Evernote и IdeaPaint претставува нешто навистина исклучително за зголемување на креативноста во вашиот бизнис.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*