post

[Цитат] Немање на цели

Цитати кои вреди да се потенцираат

Цитати кои вреди да се потенцираат

Проблемот со немање на цел е дека може да ти помине животот во трчкање нагоре-надолу низ теренот, но секогаш остануваш без погодок.

~ Bill Copeland

Како помош во поставување на цели:

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*