post

[Презентација] Кога може да го лансирате бизнисот?


Минатата недела објавив едно видео за тајмингот и условите кои треба да се исполнат пред да се одлучите, односно да донесете одлука да го лансирате вашиот бизнис. Видеото можете да го погледнете тука.

Презентацијата на која се базира тоа видео можете да ја прегледате преку овој пост.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*