post

Видео: 3 Состојки на вирозност

Секој претприемач бара или барем би требало да бара начини како да ја зголеми вирозноста на своите маркетинг кампањи. Тоа е цел на сите мали бизниси.

Во оваа видео презентација ќе зборуваме за 3 основни (централни) состојки на еден вирозен објект кои треба да постојат за да се обезбеди што поголема вирозност на маркетинг кампањата.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*