post

Апликација за бизнис идеи – Elevatr

Една од првите препораки на овој сајт кои ги напишав е да имате, одржувате и ажурирате книга со бизнис идеи. Тоа беше пред повеќе од четири години.

Иако, во премиум претприемач имаме подетална форма за водење на книга со бизнис идеи, сепак во оваа видео е презентирана една апликација која е одлична за оваа намена.

Elevatr е апликација која нуди лесно и едноставно бележење на вашите бизнис идеи, но и нешто што ќе ве натера да размислите уште неколку чекори понапред.

Доколку не можете да го видите видеото кликнете тука.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Comments

  1. Bisera says

    Морам да кажам дека навистина секогаш давате практични совети,преку вашата страна прочитав за evernote и навистина мн ја користам,сигурна сум дека и оваа програма мн ќе ми се најде.Поздрав

    • Благодарам Бисера!
      Да, Evernote и за мене стана незаменлив дел од секојдневна работа. А оваа апликација навистина е интересна и не штети да си стои на телефонот и скогаш кога налета некоја идеја да се забележи накратко разработи. Подоцна ќе биде полесно.

Speak Your Mind

*