post

Биди перспективен, започни свој бизнис

Една кратка информација за сите заинтересирани за започнување на бизнис кои се на возраст од 18 до 30 години.

Министерство за економија објави јавен повик за избор на најдобри бизнис планови за започнување на бизнис под мотото “Биди перспективен, започни свој бизнис”.

Јавниот повик каде можете да ги прочитате условите и критериумите за оценување можете да го преземете тука, додека краткото упатство за подготовка на бизнис планот тука.

Па, со среќа.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*