quote

Инспиративен цитат за песимисти и оптимисти

Песимистите вообичаено се во право, додека оптимистите вообичаено грешат, но сите големи промени се постигнати од страна на оптимистите.

~ Thomas L. Friedman

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*